Oras istoric, experiente noi.
Amintiri valoroase intr-un loc autentic.
O cladire istorica autentica.
Un loc plin de gusturi rafinate si liniste.
Farfurii selecte
Cu feluri traditionale si internationale.
Evenimente deosebite
Intr-o locatie pe masura
Gasiti-va camera
Cand doriti sa ne vizitati?
Traveller Review Awards 2023
Casa Georgius Krauss
 
In numele intregii echipe va suntem recunoscatori voua, oaspetii nostri dragi, pentru aprecierile frumoase care ne-au consolidat premiul Traveller Review Award 2023, oferit de booking.com, unde am obtinut nota 9,5!
Pentru noi, experienta clientilor inseamna totul si ne indeamna sa imbunatatim in permanenta calitatea servicilor pe care le oferim la Casa Georgius Krauss.

Va multumim pentru relatia pe care am construit-o impreuna si va asteptam din nou cu bratele deschise in locatia noastra.

Suntem entuziasmati si ne bucuram sa impartasim aceasta veste cu voi!
 
Tripadvisor Traveler's Choice Award
Casa Georgius Krauss
 
In fiecare an cei de la Tripadvisor premiaza hotelurile, restaurantele si destinatiile preferate ale turistilor pe baza recenziilor acestora. Urmare a recenziilor din ultimele 12 luni ne mandrim si noi cu acest premiu.
 
Acest premiu este cea mai mare recunoaștere oferită de Tripadvisor.com și doar 1% dintre companiile care sunt selectate în fiecare an în categorii ajung în top.

Va multumim pentru aprecieri, ne faceti si mai responsabili in ceea ce intreprindem. 
 
 

Apreciati de oaspetii nostrii
Ne bucuram de calificative extraordinare
 
Sighisoara hotels
 
Casa Georgius Krauss Sighisoara9.5RECOGNITION OF EXCELLENCE 2022
 
 Traveller rating: 9.5 Excellent
 
Casa Georgius Krauss
 
 
 
Construita la inceputul sec. XVI, casa gazduieste astazi Pensiunea **** Georgius Krauss.

Aici a trait si a scris istoria Sighisoarei si a Transilvaniei nobilul notar Georgius Krauss.

Va invitam sa petreceti momente pretioase in casa patronata initial de marele cronicar transilvanean.
 
 
 
POVESTEA CASEI
Acceptam tichete de vacanta
flexibilitate la plata serviciilor

Casa Krauss este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de o vacanta relaxanta si confortabila intr-un mediu elegant si primitor. Unul dintre avantajele oferite este faptul ca acceptam plata cu tichete de vacanta emise de cele mai populare companii, inclusiv Edenred, Sodexo și UP Romania.

 

Plata cu tichete de vacanta

 

Aceste tichete de vacanta sunt o modalitate convenabila si avantajoasa de a beneficia de serviciile hoteliere de înaltă calitate, fara a fi nevoie sa achitati direct din buzunar. Plata cu tichete de vacanta este o optiune populara printre angajatii care beneficiaza de aceste facilitati de la angajatorii lor. 

 

Un alt avantaj al plății cu tichete de vacanță este faptul că acestea sunt în general scutite de impozit si contributii sociale, ceea ce inseamnă ca puteti economisi o sumă semnificativa de bani prin utilizarea lor. In plus, platile cu tichete de vacanta sunt adesea mai rapide și mai eficiente decat platile in numerar sau cu cardul de credit, ceea ce poate reduce timpul de asteptare la receptie. 

 

De asemenea, cardul de vacanta ofera o flexibilitate suplimentara in ceea ce priveste bugetul de vacanta, deoarece acestea va permite sa platiti doar pentru serviciile si facilitatile pe care doriti sa le utilizati, in loc să cheltuiti o sumă fixa de bani in avans.

 

Va asteptam cu drag!

 

Rezervari

Despre noi
Valori

Credem ca valorile se pastreaza in timp doar prin grija oamenilor, asa ca am restaurat edificiul pana la cele mai mici detalii si ocrotim acum frescele originale (datate incepand cu anii 1600), boltele, sarpantele si toate picturile descoperite.

 

 

Servicii de inalta clasa
pentru momente de bucurie in fiecare minut

 

Istoria si-a spus cuvantul aici, iar astazi va stau la dispozitie servicii de inalta clasa, preparate culinare autentice si linistea in care sa va puteti bucura de tot confortul* si nobila experienta.


Casa Georgius Krauss face parte din centrul istoric al Cetatii Sighisoarei. La cativa pasi de locatia noastra exista numeroase monumente istorice, precum Biserica din Deal si Turnul cu Ceas, dar si magazine si puncte de acces.

 

 * Din pacate, casa nu este potrivita pentru animalele de companie. Va multumim pentru intelegere.


Vederi
din ambianta Casei Georgius Krauss