Oferte si pachete
intr-o locatie cu istorie

De la evenimente intime, pana la evenimente planificate pana la cel mai mic detaliu, va facilitam experiente de neuitat, de fiecare data.
Am pregatit pentru evenimente inedite Salonul cu Fresca. Descoperita in timpul restauratiei, Fresca ( cca. 1600) ridica atmosfera salonului la rang de muzeu.
Totodata va invitam sa beneficiati si de pachetele exclusive pentru ocazii speciale.


Conferinte
Corporate

 

Deciziile importante pentru companie, intalnirile directoriale, dar nu numai, se vor desfasura intr-o atmofera nobila, plina de liniste, eleganta si istorie. Punem la dispozitie Casa Georgius Krauss, si in special Salonul cu Fresca pentru ca in felul acesta fiecare participant va trai mai mult decat o experienta “de lucru”.

 

 


Salonul cu Fresca
20-30 locuri in 45 de metri patrati

 

Salonul aflat la parterul cladirii Monument Istoric, Clasa A, bucura oaspetii cu lumina naturala, atmosfera destinsa si multiple posibilitati de amenajare. La cerere putem aranja salonul in felul care se potriveste exact cu ocazia intalnirii gazduite. Pentru rezervari va rugam completati formularul de la finalul paginii.

 

 


Petreceri
Private

 

Bucuriile voastre sunt bucuriile noaste: sarbatoreste in mod spectacular momentele speciale din viata. Va punem la dispozitie Salonul cu Fresca pentru a crea amintiri de colectie oaspetilor.
Cei dragi merita ce-i mai bun in lume.

 

 

 


Eleganta
Si bun gust

 

Ne face placere sa acordam o atentie speciala fiecarui detaliu, asezand ocazia speciala a petrecerii intr-o atmosfera eleganta plina de bun gust.


Ambianta placuta, elementele istorice din salonul cu fresca, arta, traditia si rafinametul sunt completate de personalul nostru atent instruit in servicii si bune maniere. 

Dumneavoastra va ramane sa va bucurati din plin de clipele minunate petrecute alaturi de cei dragi.

Pentru rezervari va rugam completati formularul de mai jos.

 

 


Alegeti locul ideal pentru evenimentele importante
Va punem la dispozitie servicii de inalta calitate, un personal specializat, amabil si competent. Rezervati acum.