Camera Alba

Pret:
100 - 120 € (2 pers.) in functie de perioada
 • Priveliste :
  in parc
 • Nr. persoane:
  2
 • Facilitati :
  wifi, tv, aer conditionat, telefon, pat matrimonial, mic dejun inclus
 • Suprafata :
  18mp

 

Camera alba, camera standard la mansarda

Tip camera: STANDARD

Similara cu Camera Verde in ceea ce priveste confortul pe care il asigura, dar si din punct de vedere al suprafetei cat si al culorii si modalitatii de executie
a mobilierului. Este insa in acelasi timp diferita prin prisma fiecarui corp de mobilier, unic in cadrul locatiei noastre.
Baia contine cabina de dus, este placata cu travertin si granit, si dispune de corpuri sanitare din gama Ideal standard.

Somnul linistit este cel mai important. Toti oaspetii nostri beneficiaza de paturi cu saltele de cea mai inalta calitate (memory). Reglarea temperaturii se face prin centrala proprie si calorifere din fonta iar racirea temperaturii cu ajutorul aparatelor de aer conditionat. De asemenea, baia este dotata cu un buton de panica.

Casa Krauss este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de o vacanta relaxanta si confortabila intr-un mediu elegant si primitor. Unul dintre avantajele oferite este faptul ca acceptam plata cu tichete de vacanta emise de cele mai populare companii, inclusiv Edenred, Sodexo și UP Romania.

 

Plata cu tichete de vacanta