Camera cu Surprize

Pret:
140 - 160 € (2 pers.) in functie de perioada
 • Priveliste :
  pe strada medievala
 • Nr. persoane:
  2
 • Facilitati :
  wifi, tv, minibar, telefon, pat matrimonial, mic dejun inclus
 • Suprafata :
  20mp

 

Camera la etaj, cu cada in camera.

Tip camera: LUX

Este o camera intima si plina de inedit, avand semineul original al casei care este doar decorativ, dulap incastrat si suspendat.
Alaturi de semineu, o alta piesa, ce o face unica in cadrul pensiunii, este cada in camera, asemenea tuturor boutique-hotelurilor de elita.
Camera cu pat matrimonial, ideala atat pentru o luna de miere romantica cat si pentru un sejur unic in care sa explorezi Sighisoara si Transilvania.
Baia camerei este dotata la cele mai inalte standarde, fiind placata cu travertin si granit, corpurile sanitare fac parte din gama Dolomite si Ideal standard.

Somnul linistit este cel mai important. Toti oaspetii nostri beneficiaza de paturi cu saltele de cea mai inalta calitate (memory). Reglarea temperaturii se face prin centrala proprie si calorifere din fonta iar racirea temperaturii cu ajutorul aparatelor de aer conditionat. Pentru confortul oaspetilor baia este dotata cu spuma si sare de baie. In baie incalzirea se face prin instalatii montate in pardoseala. De asemenea, baia este dotata cu un buton de panica.

Casa Krauss este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de o vacanta relaxanta si confortabila intr-un mediu elegant si primitor. Unul dintre avantajele oferite este faptul ca acceptam plata cu tichete de vacanta emise de cele mai populare companii, inclusiv Edenred, Sodexo și UP Romania.

 

Plata cu tichete de vacanta