Camera cu Fresca

Pret:
170 - 190 € (2 pers.) in functie de perioada
 • Priveliste :
  catre biserica
 • Nr. persoane:
  2
 • Facilitati :
  wifi, tv, minibar, telefon, pat matrimonial, mic dejun inclus
 • Suprafata :
  30mp

 

Camera pictata de lux la etaj

Tip camera: CU FRESCA

Numita si Camera Georgius Krauss, este chiar camera in care a locuit nobilul cronicar. Ingrijita ca si camera muzeu a edificiului, aceasta incapere este cea mai eleganta si plina de istorie din imobil.
Preferinta nobilului pentru aceasta camera este aratata si de blazonul care a fost descoperit in cadrul picturilor originale aflate pe peretii incaperii. Alaturi de acestea se remarca si picturile florale de pe tavanul de lemn, casetat, original al casei, descoperite in timpul restaurarilor sub banale lucrari de zidarie.

Arta care incoroneaza aceasta camera este datata cca. anul 1600, unica in Europa si in lume.

Pentru a putea pastra si expune valoroasele lucrari de arta care decoreaza peretii cameri de jur imprejur, arhitectii si designerii restauratori au conceput o baie atipica, construita din sticla. Baia, placata cu travertin si granit pe 2 dintre pereti, este dotata cu obiecte sanitare din gama Ideal Standard si dispune de o cabina de dus.
Mobilierul din lemn masiv este produs si sculptat manual. De retinut faptul ca mobilierul cu pat matrimonial este o piesa unicat ce doreste sa reinvie spiritul specific perioadei evului mediu, cu scopul de a crea un confort sporit oaspetilor nostri.

Somnul linistit este cel mai important. Toti oaspetii nostri beneficiaza de paturi cu saltele de cea mai inalta calitate (memory). Reglarea temperaturii se face prin centrala proprie si calorifere din fonta iar racirea temperaturii cu ajutorul aparatelor de aer conditionat. Pentru confortul oaspetilor in baie incalzirea se face prin instalatii montate in pardoseala. De asemenea, baia este dotata cu un buton de panica.

Transportul de la gara este oferit gratuit, va facilitam transportul la si de la aeroport, serviciile privind excursiile din zona, sala de conferinte si petrecerile private, in cele mai bune conditii oferite de partenerii nostri.

Casa Krauss este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de o vacanta relaxanta si confortabila intr-un mediu elegant si primitor. Unul dintre avantajele oferite este faptul ca acceptam plata cu tichete de vacanta emise de cele mai populare companii, inclusiv Edenred, Sodexo și UP Romania.

 

Plata cu tichete de vacanta