Camera Thomas Ville

Pret:
120 - 140 € (2 pers.) in functie de perioada
 • Priveliste :
  spre parc
 • Nr. persoane:
  2(+1)
 • Facilitati :
  wifi, tv, telefon, pat matrimonial, aer conditionat, mic dejun inclus
 • Suprafata :
  24mp

 

Camera Thomas Ville, camera premium la mansarda

Tip camera: PREMIUM

Camera dispune de mobilier din lemn masiv, executat manual, din gama Thomas Ville.
Cu o suprafata extrem de generoasa, comparativ cu cea a majoritatii camerelor de hotel, camera este decorata in nuante calde, pastelate si dispune de pat matrimonial.
Baia cu cada, este placata cu travertin si granit, si dispune de corpuri sanitare din gama Ideal standard.

Somnul linistit este cel mai important. Toti oaspetii nostri beneficiaza de paturi cu saltele de cea mai inalta calitate (memory). Reglarea temperaturii se face prin centrala proprie si calorifere din fonta iar racirea temperaturii cu ajutorul aparatelor de aer conditionat. Pentru confortul oaspetilor baia este dotata cu spuma si sare de baie. In baie incalzirea se face prin instalatii montate in pardoseala. De asemenea, baia este dotata cu un buton de panica.

Transportul de la gara este oferit gratuit, va facilitam transportul la si de la aeroport, serviciile privind excursiile din zona, sala de conferinte si petrecerile private, in cele mai bune conditii oferite de partenerii nostri.

Casa Krauss este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de o vacanta relaxanta si confortabila intr-un mediu elegant si primitor. Unul dintre avantajele oferite este faptul ca acceptam plata cu tichete de vacanta emise de cele mai populare companii, inclusiv Edenred, Sodexo și UP Romania.

 

Plata cu tichete de vacanta