Camera cu Baldachin

Pret:
140 - 160 € (2 pers.) in functie de perioada
 • Priveliste :
  spre parc
 • Nr. persoane:
  2(+1)
 • Facilitati :
  wifi, tv, minibar, telefon, pat matrimonial,mic dejun inclus
 • Suprafata :
  20 mp

 

Camera cu baldachin, camera de lux, la etaj

Tip camera: LUX

Camera de lux ofera o incursiune in lumea rafinamentului ce poate satisface si cele mai exigente asteptari ale oaspetilor nostri. Camera dispune de piese de mobilier din lemn masiv, executate si sculptate manual, piese specifice perioadei evului mediu, perioada originara a cladirii, si anume patul cu baldachin.
Datorita confortului sporit, incaperea face parte din categoria camerelor ce se preteaza cu succes petrecerii Lunii de miere.
Baia, placata cu travertin si granit, cu o suprafata generoasa este dotata cu cada, obiecte sanitare din gama Ideal standard.

Somnul linistit este cel mai important. Toti oaspetii nostri beneficiaza de paturi cu saltele de cea mai inalta calitate (memory). Reglarea temperaturii se face prin centrala proprie si calorifere din fonta iar racirea temperaturii cu ajutorul aparatelor de aer conditionat. Pentru confortul oaspetilor baia este dotata cu spuma si sare de baie. In baie incalzirea se face prin instalatii montate in pardoseala. De asemenea, baia este dotata cu un buton de panica.

Transportul de la gara este oferit gratuit, va facilitam transportul la si de la aeroport, serviciile privind excursiile din zona, sala de conferinte si petrecerile private, in cele mai bune conditii oferite de partenerii nostri.

Casa Krauss este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de o vacanta relaxanta si confortabila intr-un mediu elegant si primitor. Unul dintre avantajele oferite este faptul ca acceptam plata cu tichete de vacanta emise de cele mai populare companii, inclusiv Edenred, Sodexo și UP Romania.

 

Plata cu tichete de vacanta