Locatia noastra este una dintre cele mai bine cotate din Sighisoara.

Ne-ar face placere sa putem onora fiecare solicitare, dar locurile disponibile sunt limitate de cele

9 camere de care dispune edificiul.

Verificati disponibilitatea completand formularul de mai jos:


 * Din pacate, casa nu este potrivita pentru animalele de companie. Va multumim pentru intelegere.

Acceptam tichete de vacanta
flexibilitate la plata serviciilor

Casa Krauss este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de o vacanta relaxanta si confortabila intr-un mediu elegant si primitor. Unul dintre avantajele oferite este faptul ca acceptam plata cu tichete de vacanta emise de cele mai populare companii, inclusiv Edenred, Sodexo și UP Romania.

 

Plata cu tichete de vacanta

 

Aceste tichete de vacanta sunt o modalitate convenabila si avantajoasa de a beneficia de serviciile hoteliere de înaltă calitate, fara a fi nevoie sa achitati direct din buzunar. Plata cu tichete de vacanta este o optiune populara printre angajatii care beneficiaza de aceste facilitati de la angajatorii lor. 

 

Un alt avantaj al plății cu tichete de vacanță este faptul că acestea sunt în general scutite de impozit si contributii sociale, ceea ce inseamnă ca puteti economisi o sumă semnificativa de bani prin utilizarea lor. In plus, platile cu tichete de vacanta sunt adesea mai rapide și mai eficiente decat platile in numerar sau cu cardul de credit, ceea ce poate reduce timpul de asteptare la receptie. 

 

De asemenea, cardul de vacanta ofera o flexibilitate suplimentara in ceea ce priveste bugetul de vacanta, deoarece acestea va permite sa platiti doar pentru serviciile si facilitatile pe care doriti sa le utilizati, in loc să cheltuiti o sumă fixa de bani in avans.

 

Va asteptam cu drag!