Crama Chateau Vartely
Pasiunea pentru vinuri

 

Dupa standardele vinificatorilor din lumea veche si lumea noua, Château Vartely este o companie care imbina tehnologiile de ultima generatie in cresterea vitei-de-vie si prelucrarea strugurilor cu pasiunea pentru producerea vinului de calitate. Calitatea vinurilor Château Vartely este remarcata prin medalii si distinctii, castigate la cele mai renumite concursuri internationale: Mondial de Bruxelles, Mundus Vini, Vinalies Internationales, Decanter, International Wine & Spirits Competition, Sakura, Citta del Vino, International Wine Challenge si multe altele.

https://www.vartely.md/

 

 


Crama Petro Vaselo
Vinuri romanesti atent selectionate

 
Gasiti in pivnita noastra vinurile spumante selectate atent pentru toate gusturile. Facem toate eforturile ca in Casa Georgius Krauss sa puteti servi spumante autohtone, premium, ceea ce ne face sa lucram direct cu producatori romani.

Crama Petro Vaselo este de a obtine licori de cea mai buna calitate, unice si usor de recunoscut, iar totul incepe prin cunoasterea soiul de struguri si conditiile in care au ajuns la maturitate.

Invechirea are loc atat in recipiente mici (butoaie 225 l) cat si in rezervoare din lemn de o capacitate mai mare (pana la 7500 l). Perioada de invechire variaza in functie de soiul de struguri, de varsta podgoriilor si in functie de conditiile climatice ale anului.
Pastrarea intacta a caracteristicilor organoleptice ale vinului este importanta, asadar pentru a le mentine opteaza in nefiltrarea vinului. De aceea pe etichetele vinurilor se regaseste mentiunea nefiltrat, fiind o dovada de autenticitate a produselor.

http://petrovaselo.com/ro/home-3/

 

 


Crama Garboiu
Finete si Rafinament

 

Totodata, am adus in casa si vinurile Cramei Girboiu, indeletnicire de familie inceputa in anul 2005, intinsa pe 200 de hectare, unica prin povestea pe care o spune si prin vremea aparte a zonei care imbunatateste gustul licorilor.

Podgoriile se afla in comuna Cotesti, care este caracterizata prin vreme buna pentru vie si struguri si un pamant bogat in minerale – unic in partea de sud-est a Romaniei.

Crama Girboiu va ofera vinuri bune, renumite prin unicitatea locului si prin soiurile cultivate ale binecunoscutei podgorii de la Cotesti, precum si de traditia recunoscuta de sute de ani de fabricare a vinului adevarat.

http://www.cramagirboiu.ro/