Camere Premium
Casa Georgius Krauss

Camerele Premium sunt aranjate in asa fel incat sa satisfaca toate nevoile oaspetilor nostri, fie ca sunteti in vacanta, sarabatoriti o ocazie speciala, sau organizati un eveniment pentru compania dumneavoastra.
Va punem la dispozitie, Camera cu Surprize, Camera cu Intarsii si Camera pe Cursiva, fiecare cu un design aparte si cu un farmec propriu.

Puteti opta pentru un check-in rapid.
Daca doriti sa scurtati timpul pentru formalitatile de inregistrare si sa va indreptati cat mai repede catre camera aleasa, va rugam sa ne trimiteti, inainte de sosirea la hotel, datele dumneavoastra de pasaport/CI, adresa, precum si numarul cartii de credit. Totul va fi pregatit si nu va mai fi nevoie decat de o semnatura inainte de primirea cheii.

De asemenea puteti opta si pentru un check-out rapid.
Pretuim timpul dumneavoastra! Va rugam sa anuntati Receptia cand sunteti gata pentru check-out, iar factura va fi pregatita pana cand veti ajunge la receptie.

Camerele beneficiaza si de urmatoarele facilitati: apel desteptare, acces internet, patut bebelusi, minibar (contra cost), parcare (contra cost 5 ron/zi), servicii valet, seif la receptie, camera de bagaje, buton de panica si incalzire in pardoseala in bai, inchirieri de biciclete cu un cost de 30lei/4h/bicicleta, pat suplimentar cu un cost de 22 euro/noapte, pret ce include si micul dejun. Patul suplimentar se poate adauga in camera 4 - Camera pe Cursiva.
Aerul contionat este prezent in fiecare camera premium.


Camere Premium
Casa Georgius Krauss