Camere de Lux
Casa Georgius Krauss

 

Camerele de Lux sunt amenajate cu atentie in asa fel incat sa satisfaca toate dorintele oaspetilor. Fie ca va relaxati in vacanta, sarabatoriti o ocazie speciala sau suteti antrenati in reusite profesionale, va punem la dispozitie, Camera cu Fresca, Camera cu Baldachin si Camera Thomas Ville, fiecare cu un design aparte si cu un farmec propriu.

Puteti opta pentru un check-in rapid.
Daca doriti sa scurtati timpul pentru formalitatile de inregistrare si sa va indreptati cat mai repede catre camera aleasa, va rugam sa ne trimiteti, inainte de sosirea la hotel, datele dumneavoastra de pasaport/CI, adresa, precum si numarul cartii de credit. Totul va fi pregatit si nu va mai fi nevoie decat de o semnatura inainte de primirea cheii.

De asemenea puteti opta si pentru un check-out rapid.
Pretuim timpul dumneavoastra! Va rugam sa anuntati Receptia cand sunteti gata pentru check-out, iar factura va fi pregatita pana cand veti ajunge la receptie.

Camerele beneficiaza si de urmatoarele facilitati: apel desteptare, acces internet, patut bebelusi, minibar (contra cost), parcare (contra cost 5 ron/zi), servicii valet, seif la receptie, camera de bagaje, buton de panica si incalzire in pardoseala in bai, inchirieri de biciclete cu un cost de 30lei/4h/bicicleta, pat suplimentar cu un cost de 22 euro/noapte, pret ce include si micul dejun. Patul suplimentar se poate adauga in camera 3 - Camera cu Baldachin si camera 6 - Camera Thomas Ville.
Aerul contionat este prezent in fiecare camera. Totusi, exceptie face camera Georgius Krauss - Camera cu Fresca, unde, pentru confortul oaspetilor si pentru conservarea picturilor, camera beneficiaza de ventilator.


Camere Lux
Casa Georgius Krauss