Termeni si Conditii

 DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este intretinut si administrat de CASA GEORGIUS KRAUSS. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este CASA GEORGIUS KRAUSS. Proprietarul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor CASA GEORGIUS KRAUSS, fara acordul scris al acesteia.

POLITICA DE UTILIZARE

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. CASA GEORGIUS KRAUSS nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina CASA GEORGIUS KRAUSS.

LEGATURI

CASA GEORGIUS KRAUSS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura informativa, comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

CONFIDENTIALITATE


CASA GEORGIUS KRAUSS pune accent pe confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina www.casakrauss.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Asfel: CASA GEORGIUS KRAUSS poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract, etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre CASA GEORGIUS KRAUSS.

DISPUTE SI CONFLICTE

Continutul site-ului are caracter pur informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina proprietarului. Orice conflict aparut intre CASA GEORGIUS KRAUSS si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Ne puteti contacta oricand aici.