Ajunul Anului Nou

31.12.2017

Revelion la “Casa Georgius Krauss” Sighisoara   31.12.2017

 
Va asteptam sa celebram trecerea in noul an cu un meniu alcatuit din:
- GUSTARE:
    Somon fume cu branzeturi si piure de mazare cu busuioc;
    Biscuit aromat si crema de pate cu file de anchois.
- ANTREU:
    Lup de mare cu spanac, icre rosii si sos de sofran
-CRUSON
- FEL DE BAZA:
    Muschi de vita in crusta de susan negru cu anghinare marinata.
- DESERT:
    Biscuit crocant cu mascarpone, fructe proaspete, inghetata si fistic.

Cina festiva  va incepe la orele 20,00 . Alaturi de preparatele mentionate oaspetii nostri vor beneficia de  open bar, petrecere cu DJ, urare de An Bun din partea Tobosarului si a Garzii Cetatii.

Cost: 450 Ron/persoana.
 

Folositi formularul de aici pentru a rezerva pachetul dumneavoastra.